İçeriğe geç

Van Ankara Arası Hangi Şehirler Var

Ankaradan Van’a giderken hangi şehirlerden geçilir?

Van Gölü Ekspresi’nin güzergahı Ankara’dan Kayseri’ye, Kayseri’den Sivas’a, Sivas’tan Malatya’ya, Malatya’dan Elazığ’a, Elazığ’dan Tatvan’a kadardır. Ankara-Tatvan arası 25 saat 17 dakikada, Tatvan-Ankara arası ise 26 saat 30 dakikada kat edilmektedir.

Van Ankara arası otomobille kaç saat?

Van ile Ankara arası kaç kilometre? Van ile Ankara arası mesafe yaklaşık 1347 km’dir. Kamil Koç ile Van-Ankara yolculuğunuz yaklaşık 18 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul’dan Van’a giderken hangi illerden geçilir?

İstanbul-Van güzergahında hangi şehirlerden geçiyorsunuz? İstanbul’dan Van’a giderken; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Sivas, Erzincan, Bingöl, Muş ve Bitlis üzerinden geçmektedir.

Ankaradan Sideye giderken hangi şehirlerden geçilir?

Ankara’dan Side’ye özel araçla gidiyorsanız, Gölbaşı üzerinden başlamalısınız. Gölbaşı’nı geçtikten sonra sırasıyla Kulu, Konya, Seydişehir, Akseki ve Side tabelalarını takip etmelisiniz. Ankara ile Side arasındaki mesafe 495 kilometredir; karayolu yolculukları ortalama 6 saat sürmektedir.

Vandan Mersin’e giderken hangi şehirlerden geçilir?

Van’dan Mersin’e giderken; Siirt, Batman,Diyarbakır,Şanlıurfa,Gaziantep,Osmaniye veAdana üzerinden geçmektedir.

Vandan Ankaraya otobüs kaç saat?

Ankara ile Van arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara ile Van arasındaki toplam mesafe 1222 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 18 saat 30 dakika sürmektedir.

Van Ankara bileti ne kadar?

Ankara’ya en popüler minibüs seferleri için bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıVan Ankara Bilet fiyatlarıOrtalama seyahat süresiÖzlem Van Turizm1250 TL18 saat 59 dkEn İyi Van Turizm1300 TL18 saat 59 dkVangölü Turizm1300 TL18 saat 59 dkVanyolu Turizm1300 TL18 saat 59 dk2 satır daha

D Bakır Ankara arası kaç km?

Ankara – Diyarbakır arası mesafe 1037 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 12 saat 49 dakika sürmektedir.

Ankaradan İzmire giderken hangi şehirlerden geçilir?

Ankara-İzmir Karayolu TipiOtoyolBaşlangıçEZeitengut, AnkaraSonTurgutlu, ManisaUzunluk501 kmGeçilen YerlerAnkara ↔ Polatlı ↔ Sivrihisar ↔ Döğer ↔ Dumlupınar ↔ Uşak ↔ Kula ↔ Gölmarmara ↔ Turgutlu3 hat daha

Van’a nereden gidilir?

Urartular, Persler, Hititler ve Selçuklular gibi onlarca medeniyete ev sahipliği yapan Van’a, Pegasus Hava Yolları’ndan İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya’dan direkt uçuşlar düzenleniyor. Pegasus Hava Yolları’nın aktarmalı uçuşları ile diğer illerden Van’a ulaşmak mümkün.

İstanbul Van kaç saat sürer?

İstanbul’dan Van’a otobüs yolculuğu ne kadar sürüyor? İstanbul ile Van arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 23 saat 54 dakika sürüyor.

Van’dan Ankara’ya giderken hangi şehirlerden geçilir?

Rota Van Tatvan muş Bingöl Elazığ malatya kayseri ankara şeklindedir.

Ankaradan Manavgata’ya hangi yoldan gidilir 2024?

Ankara’dan Manavgat ilçesine özel araçla yolculuk için ise, Eskişehir yolundan çıkıp, Polatlı, Beyşehir, Seydişehir, Büyükalan veya Manavgat tabelalarını takip etmelisiniz.

Ankara Side kaç saat sürüyor?

Ankara ile Side arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara ile Side arasındaki toplam mesafe 544 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 8 saat sürmektedir. Ankara ile Side arasında hangi otobüs şirketleri sefer yapmaktadır?

Ankaradan Antalya’ya giderken hangi şehirlerden geçilir?

Polatlı-Afyon-Burdur-Antalya’yı seçtim.

Van’a nasıl gideceğim?

Urartular, Persler, Hititler ve Selçuklular gibi onlarca medeniyete ev sahipliği yapan Van’a, Pegasus Hava Yolları’ndan İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya’dan direkt uçuşlar düzenleniyor. Pegasus Hava Yolları’nın aktarmalı uçuşları ile diğer illerden Van’a ulaşmak mümkün.

Ankaradan Bodrum’a giderken hangi illerden geçilir?

Ankara’dan Bodrum’a giden güzergahta hangi şehirlerden geçiyorsunuz? Ankara’dan Bodrum’a giderken; Eskişehir, Afyonkarahisar ve Denizli’den geçiyor.

Ankaradan Amasya’ya giderken hangi illerden geçilir?

İstanbul’dan Amasya’ya özel araçla gitmek isteyen ziyaretçiler, Düzce, Bolu, Tosya ve Merzifon güzergahını izleyerek yaklaşık 677 kilometrelik bir yolculuğun ardından yaklaşık sekiz saatte Amasya’ya ulaşabilirler. Kırıkkale, Çorum güzergahını kullanarak Ankara’ya 334 kilometre uzaklıktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Travesti