İçeriğe geç

Hangi Burçlar Kinci

En kinci burç hangisi?

BOĞA (21 Nisan – 20 Mayıs) Boğa, haksızlığa uğradığında dönüşür. Aniden öfkesini kontrol etmesi zor olacaktır. Nefret ateşi Boğa’da her zaman yanar ve sizi affetseler bile, onlara yaptığınızı asla unutmazlar. Zaman geçse bile, Boğa size her an geçmişi hatırlatabilir.

En intikamcı burç hangisi?

Zodyak’ın en ünlü intikamcı burçlarından biri olan Akrepler, incindiklerinde veya ihanete uğradıklarında intikam almak için ellerinden geleni yaparlar. Bu Akrep özellikleri, derin duygusal doğalarından kaynaklanır.

En öfkeli burç hangisi?

Sürpriz beklemeyin, listenin ilk sırası belli! Gizemli ve acımasız Akrep, tüm burçların en vahşisidir. Bir Akrep’i kızdırmayın çünkü hareketsiz durmazlar. Sürekli olarak yırtıcı davranışlarıyla karşılaşacaksınız ve bu sinir savaşının galibi Akrep olacak, 26 Kasım 2023

Acımasız burç hangisi?

Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Kova ve Balık burçları hata yaptıklarında içtenlikle af dilerler. Diğer burçlar gibi öfke nöbetleri geçirmezler.

En zeki burç hangi burç?

İkizler burcu, dünyanın en zeki burçları listesinde başı çeker. Pratik ve sosyal zekaları ve iletişim becerileri, dahil oldukları her alanda öne çıkmalarını sağlar. İkizler burcu yeni şeyler öğrenmeyi ve kendilerini geliştirmeyi sever.

En sinsi burç hangisi?

Yapılan araştırmalar sonucunda burçların en sinsi burcunun Akrep olduğu ortaya çıktı. Akrep burcu 100 üzerinden ortalama 85 puan alarak diğer burçları geride bıraktı. Akrep burcu gizemli, tutkulu, zeki ve kararlı bir burç olarak kabul ediliyor.

En zararsız burç hangisi?

İstatistiklere göre İkizler burcu en zararsız burç olarak kabul ediliyor…

En inatçı burç hangi burç?

1- OĞLAK Oğlaklar kararlı ve inatçıdır. Oğlaklar reddedilmekten hoşlanmazlar. Oğlaklar istediklerini elde etmek için mücadele ederler.

Hangi burç kavga eder?

Ömür boyu uzak durmanız gerekebilir. Bazı burçlar gerçekten kavgacıdır. Aslan, Balık ve Boğa gibi burçlar mücadeleci burçlar arasındadır. Bu burçta ateşe bile girebilir. Gezegeni Güneş olan Aslanlar kavgalarda çok yırtıcı ve saldırgan olabilirler.

En yalancı burç hangi burç?

1. İkizler. İkizler burcu iletişim ustaları olarak kabul edilir ve bazen bu becerilerini aldatıcı amaçlar için kullanabilirler. Uyumlu ve zekidirler, bu da onları çok ikna edici yalancılar yapar.

En kaba burç hangisi?

Yapılan araştırmalar dünyanın en kaba burçlarını ortaya çıkardı. Bu burçlar arasında Başak, Balık ve Oğlak ilk sırada yer alıyor.

En gıcık burç hangi burçtur?

1. AKREP. Akrep burcu insanları genellikle kıskançlık ve manipülasyona olan eğilimleriyle bilinirler.

En mutsuz burç hangisi?

En şanssız 3 burç! Araştırmalara göre en şanssız burçlar Başak, Yay ve Balık.

En sevilmeyen burç hangisi?

Araştırmalara göre İkizler burcu en sevilmeyen burçlar arasında ilk sırada yer alıyor. İkizler burcunun olumsuz özellikleri olarak algılanan durumlar var. İkizler burcu zihinsel olarak aktif ve hızlı düşünen bir burçtur ancak bu bazen duygusal dalgalanmalara yol açabilir.

Sabırsız olan burç hangisi?

En Sabırsız Üç Burç En sabırsız burçlar genellikle ateş elementine mensup olan Koç, Yay ve İkizler’dir. Bu burçlar hızlı tempolu bir yaşam tarzını tercih eder ve anında sonuç görmek isterler. Sabırsızlıkları nedeniyle sabra ihtiyaç duyduklarında bile kolayca sıkılabilirler.

En inatçı burç hangi burç?

1- OĞLAK Oğlaklar kararlı ve inatçıdır. Oğlaklar reddedilmekten hoşlanmazlar. Oğlaklar istediklerini elde etmek için mücadele ederler.

En yalancı burç hangi burç?

1. İkizler. İkizler burcu iletişim ustaları olarak kabul edilir ve bazen bu becerilerini aldatıcı amaçlar için kullanabilirler. Uyumlu ve zekidirler, bu da onları çok ikna edici yalancılar yapar.

En kibirli burç hangi burçtur?

Başak Başak, astrolojinin her şeyi bilen ve mükemmeliyetçi burcudur. Sonuç olarak, inanılmaz derecede kibirli insanlardır. Ayrıca haklı olduklarını bilirler ve bunu gizlemek istemezler. Dünyanın ne kadar zeki, yaratıcı ve harika olduklarını bilmesini isterler.

En üzgün burç hangileri?

Astrologlara göre bazı burçlar diğerlerinden daha öfkeli olma potansiyeline sahiptir. Astrolojiye göre en üzgün üç burç Balık, Yengeç ve Başak’tır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir